Rabu, Januari 26, 2011

a few days in utp .

hey assalamualaikum * dalam nada bajet bajet berdikir barat . pembetulan , berdikir berat . haha :D
utk title entry nih , ta thu lahh totally grammar mistakes ke . yg penting , PMF (sir sam pny acronymss - practice make perfect . or mungkin , dpelatkan sikit , ferfect . kut :l)
baiklah , diteruskan . .
1st time rase teruja jenguk jenguk intai intai ala ala hindustan , mmg teruja lahh . hal ini kejadian pada 16januari2011 dmana kreta bjenama nissan yg entah ade lg tak dpasaran milik abah Aunty tu terjah utp mmg seriously subhanallah , teruja kot . seluruh isi kenderaan yg tak bape nk berat& tak bape nk ringan tp da kompem2 korg pon tak lrt nk angkat kenderaan tu mrase sungguh amat nian teruja tahap tersesat . *amek kau . free free dapat . pusing punya pusing hampir mencecah 360darjah , kol punya kol smpi bil hmpir mencecah rm***, semuanya smata2 krane ingin menjejak guest apartment . bukak pintu je , pehh . . ala ala artis gitu . hotel gile kot . kalau lahh room ak camtu _bkata dlm hati dsamping mmbina angan2_

tarikh : 17jan2011
tempat : cancellor hall
perkara : hari pendaftaran .
fine , smpai smpai .. rmai gile boys pki bju putih . silau kott . bajet bajet mcm dlm syurga lahh , sume putih je . haha , then siap sume bagai . . kul 2 da stat mcm2 .
destinasi pertama stelah jam tonjol kul 2 berikut ,
LECTURE HALL ,
baiklah . pjalanan ke destinasi berlangsung dgn penuh kuntuman bebelan di ceruk bibir ,
agak lah jalan pakai mulut sebab , "screttt ,"*bunyik yg klua lepas pntu hall dtolak dgn gaya yg bsungguh2 .
duduk confident jea . then tegur org skeliling , "name sape ? foundation jugak ke ?"
oke , jwpn yg dterima , , "tak lah , undergraduate ."positive kn diri . mungkin dorg cmpur sume satu hall kut . then tertanya utk ksekian kalinye , "budak mara cmpur skali kan ," jawapan dah tentu , "TAK !"
gaya saspen yg ak tonjolkan td betul betul berhasil . mmg saspen dan betul2 saspen . lalu , beg dicapai , kaki dihayun , CCCABUUTTT . .

maluu ciuuttt . naseb lahh tempat pilihan adelah tepat . nasib jugak td masuk plih tmpt row blkg skali kan . sterusnya xbrakhir dsitu , "scretttt ,"lg skali pntu hall laennye dtolak . tkaku , tkelu , tkedu . mengapakah ? utk kpertamaan kalinye, rase mcm artis . . sume bg tumpuan kt Aunty . cheh , penangan lambat . "maaf cik , sy tak sengaja lambat" - alasan :D

konklusi yg dnyatakan dsini , sbelum masuk ssuatu tmpt , dga arahan dgn clear&jelas serta tgok lahh dlu sign board yg pihak bkuasa berpenat lelah mencacakkan di sekitar kawasan berikut eh . krane stiap saat yg blalu adalah berharga dan saat2 lepas mnentukan saat2 yg akn dtg . so , jgn sia2kan masa yg Allah da peruntukkan utk kte & chillox always . . salam bedaabeduu ~

2 ulasan:

  1. hey! blog awk comel! kalau free singgah la di blog sy! :)

    BalasPadam
  2. otw untuk singgah :Drajin rajin dsini okeh :D

    BalasPadam